Om oss

Ny Bil AS

NyBil AS var fram til 2005 et privateid selskap. I 2005 ble firmaet omdannet til aksjeselskap. NyBil AS legger vekt på kundens sikkerhet ved bilkjøp, og vi har gode bankgarantier. Dersom det er ønskelig kan vår bankforbindelse (DNB) kontaktes. Kontakt oss, så sender vi over navn og telefonnummer til våre kontaktpersoner i banken.

Vår forretningsidé

NyBil AS importerer nye og nesten nye biler. Målsettingen er at lave kostnader og effektiv drift skal sikre våre kunder biler til svært konkurransedyktige priser. Våre biler har garanti, lav kilometerstand, er brukt fra 0-36 måneder, er velutstyrte og blir kvalitetskontrollerte. Vi har en effektiv levering som garanterer deg bil på kort tid.

 

Erfaring

NyBil AS har lang erfaring med parallell-import av nye og nesten nye biler. Olav Østrått, som er grunnlegger av firmaet, importerte den første fabrikknye bilen i 1984. Siden den tid har vi importert en rekke nye og nesten nye biler. Vi har et bredt kontaktnett.

Oversikt over markedet

NyBil AS mottar ukentlig lister fra europeiske bilmeglere/eksportører med svært høy omsetting og med et rikholdig utvalg av de fleste bilmerker fra hele verden.

Varebil

NyBil AS kan levere biler som varebilimport for næringsdrivende med mva-plikt. Ved kjøp av ny eller brukt varebil vil du motta faktura inkl. mva. Mange populære biltyper kan registreres som varebil, men husk at det er ditt lokale ligningskontor som må godkjenne at ditt firma kan benytte varebil i næring.

Besøksadresse

Vi har lokaler på Varden 25, vegg i vegg med Bilxtra.

Roger Østrått

Roger Østrått

Daglig leder

Roger er utdannet lærer, og har siden 2004 vært ansvarlig for våre nettsider. Fra januar 2006 overtok han ansvaret for innkjøp og salg. Roger overtok som daglig leder i september 2009.

Trine Lise Bjelland

Trine Lise Bjelland

Sekretær

  Trine Lise er utdannet lærer og har jobbet som sekretær for NyBil AS siden 2008.

  Olav Østrått

  Olav Østrått

  Grunnlegger

   Olav Østrått var daglig leder av firmaet NyBil AS fram til september 2009, siden den gang og fram til han pensjonerte seg i juli 2013 jobbet han som salgsansvarlig. Olav har bilteknisk utdannelse og har drevet med salg av kapitalvarer i 35 år. Østrått importerte sin første fabrikknye bil i 1984.